Duona, pyrago gaminiai – iškepimo pagrindai

parašė , 2013-04-12 09:40

Duona, pyrago gaminiaiNaudojant Mieles lengviausias mielių tipas, kad panaudotų yra aktyvios sausos mielės. Tai turi visada būti nauja, prašom įsitikinti, kad pažiūrėtumėte į galiojimo terminą ant paketų. Turėjimas ir naujų mielių naudojimas yra svarbūs todėl, kad jūs norite duona, pyrago gaminiai, kad jūs darote būti naujas be to. Vandeniui, jūs turite gauti temperatūrą tik teisė. Vanduo yra suvartotas, kad priverstų mieles tirpti ir prisidėjo prie susimaišymo mielių ir miltų. Kad gautumėte teisingą vandeninę temperatūrą, gaukite termometrą. Manoma, kad temperatūra yra tarp 110 – 115 laipsnių po to, kai mielės tirpo vandenyje.

Prekybos miestelyje “URMAS” yra duonos kokybė, jūs turite pasirinkti teisingą miltų rūšį. Viena iš geriausių rūšių miltų, kurie pripažins jūsų duoną yra duona, pyrago gaminiai miltai. duona, pyrago gaminiai miltai gali padaryti geriausią duona, pyrago gaminiai rūšį.

Tai turi aukštą baltymo ar glitimo turinį. Glitimas yra svarbus todėl, kad jis gali priversti jūsų duoną turėti ypatingą struktūrą. Glitimas padeda tešlai tęstis tinklo formoje. Kai mielių fermentai, oro burbulai pabandys pasirodyti. Naudojant glitimą įvilios į spąstus juos.

Visa tikslo miltai gali taip pat būti suvartoti, kad padarytų duoną. Pyrago miltai nėra rekomenduoti todėl, kad jie neturi savyje daug baltymo. Jūsų duona nekeps teisės dėl pyrago miltų nebūdami gana stiprus, kad turėtų reikalo su dujiniu spaudimu nuo mielių.

Su visais grūdo miltais, yra nepakankamai glitimas, kad pateisintų duona, pyrago gaminiai kepalo sukūrimą. Jūs turėtumėte apimti visa tikslo miltų ar duona, pyrago gaminiai miltus, kad suteiktumėte tam struktūrą.

Naudojant Skysčius Priklausomai nuo to, koks skystis, kuris yra panaudotas tešloje nustatys, kaip tai išeis. Jei jūs suvartosite vandenį, pluta bus traškesnė, ir duona turės daugiau kviečio skonio į tai. Jei jūs suvartosite grietinę ar pieną, duona turės turtingesnį skonį ir puikią struktūrą.

Riebalai, Kai jūs naudojate sutrumpinimą, aliejų ar sviestą, duoną turės daugiau skonio. Tai nėra gera mintis panaudoti margariną ar pliektą sviestą todėl, kad jie turi vandenį. Vanduo yra taip pat surastas žemuose riebiuose dalykuose, tokiu būdu jie nėra geri, kad panaudotų taip pat. Jūsų duona, pyrago gaminiai pardavinėjami švieži prekybos miestelyje “URMAS”.

Naudojant Kiaušinius Jūsų duona, pyrago gaminiai tešla turės skonį, kai jūs prisidėsite kiaušiniuose. Kiaušiniai taip pat duoda tešlos turtingumą ir spalvą. Kiaušiniai duoda jūsų duonai gražų skonį.

Pridėdamas Druską, Kad ir kada jūs darote duoną, jūs turite visada apimti druską. Druska padeda su tuo, kaip mielės yra išvystytos, ir duona nekils daugiau, negu tai numatoma į. Duona taip pat turės gerą skonį. Žinoma, yra kai kurie žmonės, kurie norėtų nevartoti druskos. Jie gali pakeisti tuo su dalykais tokiais kaip jogurtas, kad padėtų duonai kilti normaliai.

Daugiau informacijos – http://www.urmas.net/lt/katalogas/maisto-prekes/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12167480bba784636c2ce07e7badbb4108914044