Šaltas oras bbqing – 6 svarbūs patarimai

parašė , 2013-01-23 14:24

Laimingų Naujųjų Metų! Išleiskite mus BBQ!

Neleiskite šalto orai sustabdyti jus. Jūs galite vis dar turėti tą didelį BBQ skonį nuo kepimo ir rūkymo per žiemą. Galbūt tai nėra jokia smagi padėtis aplink šaltyje, laukiančiame jūsų valgio, kad gamintų valgį, bet jūs neturite padaryti to. Ką jūs darote per vasarą?

Gerai… po to, kai jūs gaunate daiktus, einančius, jūs stovite aplink ir vizitas su kažkuo, atidarote orai gėrimą, randate patogią kėdę, jūs žaidžiate pagavimą, jūs metate kai kurias pasagas, jūs atidarote kitą gėrimą (tyčinis pakartojimas), ir taip toliau. Valgio gaminimas tęsiasi tuo metu, kai jūs atsipalaiduojate ar žaidžiate. Tas pats daiktas vyksta žiemą išskyrus jus, atsipalaiduoja ir žaidžia viduje, kur tai gražu ir šilta.

Daug žmonių mėgsta šaltą orą, nors. Be to, išeidamas į išorę ir dirbdamas su BBQ karščiu padės jums atsilaikyti prieš gavimą per šalto.

Jei jūs nemanote, kad mažas geras orai yra vertas išeiti į šaltį, paskui taisyti save karštas gėrimas ir buvimas viduje. Nėra nieko neteisingai su tuo. Tai nėra niekas, kad jūs turite padaryti. Iš tikrųjų, yra dienų, kad aš jaučiu tą kelią, taip pat.

Bet, jūs žinojote, kad daugiau kaip pusė žmonių šioje šalyje tvirtina būti šaltu oru BBQers? Taip, nemanykite, kad jūs esate vienišas, jei jūs norite į BBQ, kai šąla lauke. Viskas kurio jums reikia yra nedaug papildomos informacijos, kad pradėtų jus.

Iš pradžių šalin, vienintelis šalto orai Panevėžyje valgio gaminimo skirtumas yra, kad karštis sklaido greičiau negu šiltame ore. Jūs tik turite žinoti, kaip turėti reikalo su tuo karščio eikvojimu. Problema yra, nors, kuo šaltesnis tai pasiekia, tuo sunkiau tai turi įveikti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12167480bba784636c2ce07e7badbb4108914044