Privačios studentų kreditai: teisingo finansavimo pasirinkimo radimas

parašė , 2012-12-02 13:29

Radimas, kad pinigai užmoka už kolegiją, gali būti iššūkiu, bet yra pasirinkimas, pasiekiamas, kurie reiškia, kad kiekvienas turi šaltinį, kuris tinka jiems. Dauguma kolegijos ėjikų siekia privačių studentų paskolų, bet tai yra tiktai vienas maršrutas į finansavimą atidaryto pradedantiems tretinį išsimokslinimą.

Kitas pasirinkimas apima federalines kreditus, kurias daugelis nori gauti, kad padėtų jiems mokestis už kolegijos mokymą dėl žemesnių palūkanų normų ir geresnių atmokėjimo terminų. Vienintelė problema yra tokia, kad pritarimas kolegijos finansavimui yra visada jungiamas su priemone (ar priemonės trūkumas) užmokėti.
Paskutinis pasirinkimas yra pasiekiamas tiktai privilegijuotam nedaugelis – suteiktas privilegiją išreiškiant talentu ir gebėjimu. Tarp trijų tipų, galima gauti studentų kreditus, ar finansavimo planai turėjo įsitikinti, kad išsimokslinimas, būtinas ryškiai ateičiai, yra gautas.

Finansinė pagalba

Finansinės pagalbos detalės gali būti gautos finansinės pagalbos įstaigoje jūsų kolegijos universiteto teritorijoje. Tai nėra privati studentų greitas kreditas, ir geriau žinoma kaip viešos ar federalinės kreditas kadangi tai yra vyriausybė, kuri ar leidžia kreditus savarankiškai ar subsidijuoja tai. Suprantamai, yra daug pranašumų šios rūšies finansuoti paketą.

Pradžiai, todėl, kad skolintojas nesitiki gauti sveiką naudą, palūkanas paprastai krauna pagal žemutinės ribos normas, tuo metu, kai atmokėjimo sąrašas yra labai lankstus. Su šitais terminais, greitas kreditas savarankiškai yra labai įperkama, bet gavimas pritarimo kolegijai, finansuojančiai kaip tai, nėra toks kad paprastas.

Pretendentai turi sugebėti įrodyti, kad jie yra finansinės pagalbos reikalingume, tokiu būdu jie yra dažnai išbandyta priemonė. Tai apima skolintoją, tikrinantį tėvus ir asmenines pajamas, kad pamatytų, jei federalinė studentų greitas kreditas yra iš tikrųjų būtina apskritai. Dvi bendriausios programos yra Stafford Loans ir Perkins kreditas.

Privačios kreditas

Kiekvienas sieks federalinės kreditas, žinodamas, kad palūkanos dėl jų yra žemos. Tačiau, daugeliui kolegijos ėjikų, privačios studentų kreditas yra vienintelis pasirinkimas. Juos įkrauna pagal aukštesnes normas palūkanų, ir dažnai atvyksta su punktais, kurie garantuoja, kad skolintojas gauna jų naudą. Tačiau, jie gali taip pat atvykti su periodu grakštumo, pailginto iki baigimo.

Dauguma kolegijų padės naujiems studentams su paraiška, bet svarbu pažymėti, kad dokumentacija ir pateikta informacija turi būti duotos pretendento. Paprastai, pritarimui kolegijos finansavimui labai padeda pasirašantysis kartu su kitais – tėvas ar giminaitis, kuris žada apimti kreditas atmokėjimą, jei studentas negali, kad sutiktų atmokėjimą.

Tai stiprina paraišką, bet atsiminti, kad studentų kreditas terminai gali apimti grakštumo periodą. Per atostogas, kai sezoniniai darbai gali būti gauti, yra galimybės atsiskaityti su dalimi kreditas balanso. Tačiau, kai tik baigimas atvyksta aiškus atmokėjimo sąrašas bus įvestas.

Stipendijos

Yra trečias finansavimo pasirinkimas, kuris gali pamatyti studentus gaunant prieigą prie pinigų, turėjo užmokėti už jų kolegijos išsimokslinimą, ir tai be galo geriau negu privati studentų greitas kreditas. Tai yra todėl, kad stipendija niekada neturi būti grąžinta, tokiu būdu nėra jokios skolos, kad tęstų absolventą ar studentą naktį.

Tačiau, stipendija yra taip pat kiečiausias finansavimo šaltinis, kad ruoštųsi. Siekiant pritarimo kolegijos finansavimui, reikia įrodyti gebėjimą mokėti į priekį. Bet stipendijai, tai yra įstaiga, kuri nusprendžia pagrįstas talentu ar gabumu, kuris nustato telefono ragelį išskyrus kitus.

Tai galėjo būti pagrįsta sporto gebėjimu ar akademiniu gebėjimu, bet skirtingai nuo studentų kreditas, asmuo, kuris turi naudos turi būti pripažintas kaip ypatingas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12167480bba784636c2ce07e7badbb4108914044