SMS siuntimas

parašė , 2012-12-05 11:46

SMS internetu – iš esmės daugiausiai vartojama susirašinėjimo priemone pasaulyje. Išsiųsti SMS įmanoma iš iš esmės bet kurios pasaulio kampelio, į beveik bet kurį kitą pasaulio kampelį. Taigi kokia yra SMS istorija ir kokiais tikslais SMS yra naudojamos dabar?

SMS (trumpųjų žinučių servisas) idėja 1 kartą buvo papasakota ~1982 metais. Tiesa, pačios sistemos plėtojimas ir kūrimas truko gana ilgai – ~1992 metais SMS siuntimas tapo prieinamas kai kurių operatorių klientams. Savaime suprantama, kad vien tik standarto sūkurimo neužteko, kad SMS siuntimas taptų plačiai naudojama ir populiari paslauga. Iki pat 1999-ųjų trumpąsias žinutes buvo galima siųsti tik to pačio mobiliojo ryšio tinklo vartotojams, taigi toks apribojimas ypatingai maišė šio naujoviško serviso plėtrai.

sms internetuTurint omenyje konkrečius naudotojų skaičius – ~2000 metais Didžiojoje Britanijoje vienas vartotojas vidutiniškai išsiųsdavo ~35 žinutes per vieną mėnesį 1 mėnesį. Štai 2006-aisiais per Šv. Kalėdas buvo išsiųsta net 205 milijonai žinučių! Taigi šis servisas pradėjo populiarėti tik šiame amžiuje.

Tad, per kelis dešimtmečius SMS siuntimas labai išpopuliarėjo. tekstinių žinučių siuntimas yra vykdomas įvairių apsaugos sistemų, tam, kad turto savininką perspėti apie galimas vagystęs, SMS žinute nesunku atsiskaityti už automobilių būvimą parkinge, per trumpą laiko tarpą iš SMS siuntimo evoliucionavo MMS, šio serviso dėka galima siųsti net paveiksliukus, melodijas.

SMS žinutės buvo naudojamos ir teisėsaugos. Policija naudojosi galimybę išsiųsti “nematomas” žinutes, kad susekti įtariamuosius.

Tiesa, viena iš ypatingai naudingų naujovių, tai SMS Siuntimas internetu. Kaip veikia SMS internetu siuntimas? Ogi ypatingai elementariai.

esminis dalykas, kurį Jums reikia padaryti, norint SMS siųsti internetu, tai rasti puslapį, kuris leidžia siusti sms internetu. Šiuo metu Lietuvoje tokių svetainių yra gana daug, taigi Jums tereikia į “Google” ar bet kurį kitą paieškos variklį įrašyti frazę “SMS Internetu”. Ką reikia padaryti toliau, tai įsijungti Jums patikusį internetinį tinklapį ir įvesti SMS internetu tekstą bei gavėją ir išsiųsti SMS internetu. Beje, siunčiant SMS patariama pasirašyti – juk gavėjas nežinos, kad SMS žinutę siunčiate būtent Jūs.

Galvojate, kur paslėpta gudrybė? Geriausias dalykas yra tas, kad tokios nėra. Dažniausiai tokios svetainės savo paslaugas teikia už dyką, tiesa su sąlyga, kad galėsite išsiųsti tik ribotą SMS žinučių kiekį. Jei ,turėsite siųsti daugiau SMS žinučių – Jums reikės įsigyti narystę tame puslapyje.

Tokie tinklalapiai yra ypatingai vertingi, kai būtinai reikia išsiųsti žinutę, o Jūs tiesiog neturite šansų savo SIM kortelės įsidėti į kitą telefoną.

Taigi SMS internetu – labai naudingas ir geras dalykas, galėsiantis išgelbėti iš tikrai ne vienos sunkios situacijos.

Papildoma informacija – ar girdėjote apie esurasymas.lt ir es-isidarbinimas.lt aprašomą pasiūlymą – kreditas nemokamai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12167480bba784636c2ce07e7badbb4108914044